You are here
Home > World News > SAWISEL SAWISEL LO MAI TEH – OBAMA

SAWISEL SAWISEL LO MAI TEH – OBAMA

US President Barack Obama chuan Republican presidential nominee Donald Trump-a’n inthlanna tihchingpen a nih tur thu a sawi a sawi chu mak a tih thu leh US President chuh ve meuhvin hetianga US election ringhlel hi a dam chhunga a la hrait ngai loh thu a sawi a, Donald Trump chu “ sawisel sawisel tawh lo mah teh” a tiin thurawn a pe.
A sawi zelnaah US President Obama chuan , “Mak leh mai mai chu, Donald Trump hian thlantlin a nih chuan ro a rel hma-in Russia President Putin hmuh pawt a tum thu leh a rorel dan entawn a tum thu a sawi leh a, hetiang thu hi America president chuh tawhte’n an sawi ka la hre ngai lo a ni” a ti.

Barack Obama chuan inthlana chak lo tur hian inthlan dan hi an sawi bawrhbang thin a ni, a ti.

Mipui ngaihdan lakna lawrkhawmah Donadl Trump dinhmun a hniam hret hret zel a, October ni 19, America ramah zanin, keini rama naktuk zing hian Hillary Clinton nen an inchapchar leh dawn a ni.

INCHAPCHAR HUN LEH NI
Wednesday, October 19, 2016
Third presidential debate
Time: 9pm ET (8pm CT, 7pm MT, 6pm PT)
Moderator: Chris Wallace, Anchor, Fox News Sunday
Location: University of Nevada, Las Vegas, Las Vegas, NV
Courtesy; BBC, CNN & http://www.uspresidentialelectionnews.com/2016-debate-schedule/2016-presidential-debate-schedule/

Similar Articles

Top