You are here
Home > World News > DONALD TRUMP LEH HILLARY CLINTON TE INCHAPCHAR DAWN TA

DONALD TRUMP LEH HILLARY CLINTON TE INCHAPCHAR DAWN TA

DONALD TRUMP LEH HILLARY CLINTON TE INCHAPCHAR DAWN TA

ABC News/Washington Post-in America mipuite ngaihdan an laknaah Trump leh Clinton te an intluk thuak a, rampum huapah chuan Clinton hian point 2 chiahin hma a hruai mek a, America ram zanin 9pm to 10:30pm ET (8pm – 9:30pm CT, 7pm – 8:30pm MT, 6pm – 7:30pm PT), keini India ramah chuan naktuk zing 6;30am-8;00am inkar hian presidential debate an nei dawn ta.

presidential-debate-2016-e1474646127781

Donald Trump campaign manager chuan he presidential debate hmasa ber zanah hian 1970 chho bawr vela Bill Clinton-a ngaihzawng hlui Gennifer Flowers chu an sawm tel ve loh thu an puang tel kher bawk a ni.

picmonkey-collage-3-1-300x208

He presidential debate hmasa ber tur hi Hofstra University, Hempstead, NY-a neih tur a ni a, moderator tur hi Lester Holt, Anchor, NBC Nightly News a ni ang a, debate tur thupui  thlan sa bik pakhat zel  sawi nan  minute 15 zelin vawi 6 țhen tur a ni a,  heng an sawiho tur thupui thlan chhuah sa hi inchapchar hma chawlhkar khatah candidate te hi lo hriattir lawk tur a ni a, Moderator hian candidate te hi a thupui thlan sawihawnna hun minute 2 ve ve a pek hnu-ah a thupuia luhkunga chipchiar zawka sawina hun a pe leh thin dawn a ni.

clinton-clapping

General Election Debate Schedule

 First presidential debate (Mon, Sept. 26)
Vice presidential debate (Tues, Oct. 4)
Second presidential debate (Sun, Oct. 9)
Third presidential debate (Wed, Oct. 19)

Similar Articles

Top